top of page

Despre KiddoClub

Află mai multe despre Kiddo Club

Minigrădinița Kiddo Club este despre educația alternativă oferită copilașului Dvs. Aici este locul în care el va găsi îmbinarea curiculei naționale cu educația bazată pe artă, experimente, descoperiri și diverse experiențe.

Înmatriculăm copilași de la 1,4 până la 6 ani.  
Începând frecventarea la Kiddo Club, copilașul poate fi chiar și cu scutec. Aici facem cunoștință cu olița, învățăm să mincăm singurei, să ne îmbrăcam și dezbrăcăm, încălțăm și descălțăm, să socializăm și să ne jucăm corect.

Pentru copilașii de la 4 ani, începem pregătirea pentru școală.
Punem accent atît pe lucrul în echipă cît și pe dezvoltarea individualității personale.
Cadrele noastre didactice sunt orientate spre copil, cu dragoste, grijă și răbdare pentru a descoperi talentele și părțile forte ale fiecărui copil.

Grupele spațioase și luminoase ajută micuții să fie gata de noi descoperiri și noi lecții de viață.

De asemenea, știind cît de importante sunt plimbările regulate în aer liber, punem la dispoziție copiilor  terenuri de joacă în aer liber, bine dotate și sigure din punct de vedere a accesului, iar pentru zilele prea reci, avem spații de recreere și joacă amenajate în interior.

De ce am deschis KiddoClub?

Spre ceva mai mult

La Kiddo Club, credem că totul depinde de noi. Noi singuri decidem cât de departe vom ajunge și ce fel de viață vom trăi într-un final. Iar copiii noștri merită să trăiască mai bine decât noi. Nu știm ce le va pregăti viitorul, dar sigur putem să punem o bază, să îi îndrumăm și să educăm în ei personalități puternice și libere ce vor face față încercărilor ce îi așteaptă.

Cei mici mereu în siguranță la KiddoClub

Despre echipă

Pentru a asigura copiilor o bună educație și o dezvoltare armonioasă, am format o echipă din cei mai buni specialiști din domeniu. Echipa noastră de educatori are misiunea de a schimba conceptul de învățământ preșcolar din Republica Moldova. Tocmai de aceea CENTRUL DE DEZVOLTARE ȘI EDUCAȚIE PENTRU COPII Kiddo CLUB oferă picilor oportunitatea de a se dezvolta multilateral prin cele mai moderne metode și le dăruiește clipe de neuitat petrecute în timpul activităților educative și creative.

bottom of page