top of page

DESPRE NOI

Află mai multe despre Kiddo Club

DE CE AM DESCHIS ACEST CENTRU EDUCAȚIONAL?

Spre ceva mai mult

CU NOI, CEI MICI SUNT MEREU ÎN SIGURANȚĂ!

Despre echipă

Grădinița privată Kiddo Club este despre educația alternativă oferită copilașului Dvs. Aici este locul în care el va găsi îmbinarea curriculei naționale cu educația bazată pe artă, experimente, descoperiri și diverse experiențe.

Înmatriculăm copilași de la 1,4 la 6 ani, în grupe separate pe vîrste. 
Începînd frecventarea la Kiddo Club, copilașul poate fi chiar și cu scutec. Aici facem cunoștință cu olița, învățăm să mincăm singurei, să ne îmbrăcam și dezbrăcăm, încălțăm și descălțăm, să socializăm și să ne jucăm corect.

Pentru copilașii de la 4 ani, începem pregătirea pentru școală.
Punem accent atît pe lucrul în echipă cît și pe dezvoltarea individualității personale.
Cadrele noastre didactice sunt orientate spre copil, cu dragoste, grijă și răbdare pentru a descoperi talentele și părțile forte ale fiecărui copil.

Grupele spațioase și luminoase ajută micuții să fie gata de noi descoperiri și noi lecții de viață.

De asemenea, știind cît de importante sunt plimbările regulate în aer liber, punem la dispoziție copiilor  terenuri de joacă în aer liber, bine dotate și sigure din punct de vedere a accesului, iar pentru zilele prea reci, avem spații de recreere și joacă amenajate în interior.

La Kiddo Club, credem că totul depinde de noi. Noi singuri decidem cât de departe vom ajunge și ce fel de viață vom trăi într-un final. Iar copiii noștri merită să trăiască mai bine decât noi. Nu știm ce le va pregăti viitorul, dar sigur putem să punem o bază, să îi îndrumăm și să educăm în ei personalități puternice și libere ce vor face față încercărilor ce îi așteaptă.

Pentru a asigura copiilor o bună educație și o dezvoltare armonioasă, am format o echipă din cei mai buni specialiști din domeniu. Echipa noastră de educatori are misiunea de a schimba conceptul de învățământ preșcolar din Republica Moldova. Tocmai de aceea CENTRUL DE DEZVOLTARE ȘI EDUCAȚIE PENTRU COPII Kiddo CLUB oferă picilor oportunitatea de a se dezvolta multilateral prin cele mai moderne metode și le dăruiește clipe de neuitat petrecute în timpul activităților educative și creative.

PROGRAM DE ACTIVITATE

Program normal de lucru 07:00 - 19:00

07:00 - 08:40 - Primirea copiilor. Discuții cu părinții. Termometria și completarea fișei de triere. Gimnastica matinală

08:40 - 09:20 - Micul dejun. Deprinderi de igienă personală

09:20 - 10:50 - Întâlnirea de dimineață. Lucru la panouri. Activități frontale și centre de interes. Activități extracurriculare

10:10 - 10:20 - Gustare

10:50 - 11:40 - Plimbări în aer liber

11:40 - 12:30 - Prânzul. Deprinderi de igienă personală. Deprinderi de autodeservire, deprinderi de disciplină și ordine

12:40 - 15:30 - Somnul de zi

15:40 - 16:00 - Trezirea copiilor, activități de călire. Deprinderi de autodeservire și igienă personală

16:00 - 16:40 - Activități extracurriculare conform regulamentului intern al instituției (modelare în lut, pictura, limba engleză)

16:40 - 17:00 - Cina

17:20 - 19:00 - Activități și Jocuri distractive. Plecarea copiilor acasă

* Graficul activităților poate varia în dependență de zile și sezon

 

bottom of page