Programe educaționale Kiddo Club

În cadrul centrului educativ Kiddo Club am format

6 grupe de vârste diferite, a câte 12-15 copii

Grupa Creșă

1,4-2 ani

Această perioadă este o etapă fascinantă în viața bebelușilor. Aceștia devin mai siguri pe mișcările lor sunt foarte curioși, explorează peste tot. Educatorii grădiniței noastre private nu pun accentul pe jucăriile care nu prezintă interes pentru micuți, dar inventează activități creative, care stimulează senzorial și cognitiv. Deoarece este dificil pentru părinți să găsească o grădiniță pentru copii de 1,4 ani - 2 ani, aceștia sunt bucuroși să descopere locul perfect unde micuții vor fi în siguranță, la o vârstă atât de fragedă.

Grupa Mică

2-3 ani

Copii la această vârstă sunt unici și încă continuă să aibă necesități proprii de hrană, somn și joc. Anume din acest motiv avem un program adaptat pentru copii cu regim alimentar, de somn și recreere. Personalul nostru este de înaltă calificare în domeniul educațional și oferă copiilor suport emoțional și cognitiv necesar dezvoltării optime.

Grupa Mijlocie

3-4 ani

Grupa mijlocie este asemeni unui tărâm de poveste în care copiii sunt formaţi, pregătiţi pentru a păşi siguri prin necunoscut, este un loc plin de voie bună, în care se experimentează lucruri noi. Aici, micuţii vor descoperi că învăţarea este amuzantă, construind în acelaşi timp relaţii solide cu ceilalţi copii şi cu educatorii.

Grupa Medie

4-5 ani

Aici, cunoştinţele însuşite la grupa mijlocie sunt îmbogăţite cu cunoştinţe noi şi se aprofundează unele din cunoştinţele anterioare. Activităţile propuse au rolul de a dezvolta cunoştinţele copiilor, vor învăța să respecte normele de comportare civilizată, educarea abilității de a intra în relație cu ceilalți, educarea trăsăturilor pozitive de voință și caracter, cunoașterea unor elemente de istorie, geografie.

Grupa Mare

5-6 ani

În această etapă de vârstă, copilul se află într-un stadiu preoperațional, când inteligența crește odată cu folosirea simbolurilor, memoria și imaginația se dezvoltă în strictă legătură cu limbajul și utilizarea acestuia. Misiunea noastră este de a deschide copiilor drumul către succes, prin formarea unei personalități armonioase, utilizând metode și mijloace moderne educaționale într-un mediu ambiant favorabil.

Grupa Pregătitoare

6-7 ani

Pentru copiii din grupa preșcolară activitățile presupun dezvoltarea exprimării orale din punct de vedere fonetic, lexical și sintactic, dezvoltarea creativității și limbajului oral. Se va urmări, de asemenea, dezvoltarea capacității de a înțelege și utiliza numerele și cifrele, așezarea unei cifre la locul ei în șirul numerelor, numeralul ordinal, adunarea și scăderea cu 1-2 unități. Toate activitățile din grădiniță au loc conform programei de învățământ.