top of page

TAXA DE ÎNSCRIERE ÎN CENTRUL DE EDUCAȚIE - 2000 mdl

Pentru înscrierea copiilor în centrul Kiddo Club, se va percepe o taxă de intrare.

Taxa de înscriere se returnează, dacă copilul nu a reușit să se adapteze la KiddoClub.

Programul de la grădinița privată Kiddo Club include tot de ce are nevoie un copil în materie de program educativ, distractiv și odihnă.


Noi suntem probabil una din puținele grădinițe private din Chișinău care pune preț în primul rând pe educația copiilor. Procesul educativ este o acţiune care presupune schimb de experienţe, de competenţe şi valori între toţi adulţii care îl susţin în dezvoltare şi cu care acesta intră în contact. De la intrarea în grădiniță și până la finele programului ales, grădinița Kiddo Club suplinește cadrul familial, consolidează bunele obiceiuri și îşi îndeplineşte atribuţiile şi prin modul în care colaborează cu familia, influenţând astfel dezvoltarea copilului. 


Avem două tipuri de pachete:
În cadrul pachetului cu program scurt activitățile se desfășoară de 5 ori pe săptămână, de la 07:00 până la 12:00, activități educative și creative, 2 mese, 1 gustare și multă distracție.
În cadrul pachetului cu program prelungit activitățile se desfășoară de la 07:00 până la 19:00, iar pe lângă activitățile bază copiii vor învăța să sculpteze în lut, vor face lecții de dans, pictură și ore de logopedie în grup și altele.

CENTRU DE EDUCAȚIE

Vezi ce includ pachetele noastre și alege ceea ce e pe placul tău

1,4 - 3 ani

 

6000 mdl/lună

 

 Program

SCURT 

1,4 - 3 ani

 

7950 mdl/lună

 

 Program

PRELUNGIT 

1,4 - 3 ani

 

3 - 6 ani

 

6000 mdl/lună

 

 Program

SCURT 

3 - 6 ani

 

7550 mdl/lună

 

 Program

PRELUNGIT 

3 - 6 ani

 

bottom of page